Søg
  • Leif Lundstrøm

Vind Start plads til Thor Beach Triathlon


Så er årets nytårs konkurrence på banen, med en fantastisk gevinst. Du kan ved at deltage i konkurrencen tagge en ven på vores facebook side, som du ønsker skal udfordres til en gratis start plads ved Thor Beach Triathlon 2016. Du deltager i konkurrecen på min facebook side. Du skal like siden, tagge en ven i kommentarfeltet og er mere end velkommen til at dele opslaget. Skynd dig ind på min facebook side. Konkurrencen kører til den 3.1 kl. 16.00. Godt nytår


1 visning

PERSONAL COACHING  TRIATHLON  DIET AND NUTRITION  RUNNING  BIKING  STRENGTH  TRAINING PEAKS  100% INDIVIDUAL  EAT TO PERFORM  LACTATE TEST  IRONMAN  OPTIMIZING  LECTURES  RUNNING EXERCISES RUNNING TECHNIQUES POWER WATT   TRIATHLON COACH  SWIMMING  VIDEO ANALYSIS WKO4  CROSSBIKING TT

 

Tribikeruncoach - v/ Leif Lundstrøm - Fiilsvej 7 - 7500 Holstebro - Tlf.: 40156501  Mail: info@tribikeruncoach.dk