top of page

4 dage " But who`s counting"


Så må kortene hellere komme frem på bordet, JA jeg stiller til start søndag til Ironman København, Det er nu et år siden jeg fik mig tilmeldt med store drømme, nu er tiden ved at nærme sig og det er jo som altid med triathleter dårlig form, for meget arbejde, lidt for meget Hansen is.

Største problem er mit venstre ledbånd i ankelen som blev revet over for 6 uger siden og derfor en ufrivillig løbe pause og stadig en tendens til hævelse af ankelen.

Dog har jeg fået trænet det ønskede på cyklen og i vandet. Dertil kommer de sidste ugers x træning med mine atleter som har givet mig en god fornemmelse ang. formen.

Jeg vil gøre mit bedste på dagen, formen er som den er. Jeg vil nyde dagen og processen undervejs og give alt jeg har for at lave et fornuftigt race samt heppe på mine atleter, som jeg ved er mere end klar.

Vi ses søndag, god vind til alle.


Udvalgte indlæg
Seneste indlæg
bottom of page