4 dage " But who`s counting"


Så må kortene hellere komme frem på bordet, JA jeg stiller til start søndag til Ironman København, Det er nu et år siden jeg fik mig tilmeldt med store drømme, nu er tiden ved at nærme sig og det er jo som altid med triathleter dårlig form, for meget arbejde, lidt for meget Hansen is.

Største problem er mit venstre ledbånd i ankelen som blev revet over for 6 uger siden og derfor en ufrivillig løbe pause og stadig en tendens til hævelse af ankelen.

Dog har jeg fået trænet det ønskede på cyklen og i vandet. Dertil kommer de sidste ugers x træning med mine atleter som har givet mig en god fornemmelse ang. formen.

Jeg vil gøre mit bedste på dagen, formen er som den er. Jeg vil nyde dagen og processen undervejs og give alt jeg har for at lave et fornuftigt race samt heppe på mine atleter, som jeg ved er mere end klar.

Vi ses søndag, god vind til alle.


Udvalgte indlæg
Seneste indlæg

PERSONAL COACHING  TRIATHLON  DIET AND NUTRITION  RUNNING  BIKING  STRENGTH  TRAINING PEAKS  100% INDIVIDUAL  EAT TO PERFORM  LACTATE TEST  IRONMAN  OPTIMIZING  LECTURES  RUNNING EXERCISES RUNNING TECHNIQUES POWER WATT   TRIATHLON COACH  SWIMMING  VIDEO ANALYSIS WKO4  CROSSBIKING TT

 

Tribikeruncoach - v/ Leif Lundstrøm - Fiilsvej 7 - 7500 Holstebro - Tlf.: 40156501  Mail: info@tribikeruncoach.dk