Travl august måned

September 2, 2015

 

Tribikeruncoach atleter har været i fuld sving i den sidste måneds tid. 

Store præstationer ved Copenhagen Ironman og coach var også selv til start. Ved Fredericia 1/2 Ironman løb Tribikeruncoach stafet hold med sejren i suveræn stil. Sejre i flere lokale løbekonkurrencer bl.a. Tvis løbet og Lemvig løbet, på både herre og dame siden. I denne weekend tog Kristine sejren i Thise mini tri og Storåløbet fik Lotte og Michael suverænt stillet sig øverst på podiet i halv marathon løbet. 

I den kommende måned ser vi frem mod Berlin Marathon, VM i enkeltstart Gran Fondo, Run to the beat, Videbæk triathlon mm. 

Stort tillykke med alle de flotte præstationer

Please reload

Udvalgte indlæg

Artikel fra magasinet TRIATHLON

August 18, 2015

1/2
Please reload

Seneste indlæg

October 19, 2017

March 27, 2017

December 1, 2016

Please reload

PERSONAL COACHING  TRIATHLON  DIET AND NUTRITION  RUNNING  BIKING  STRENGTH  TRAINING PEAKS  100% INDIVIDUAL  EAT TO PERFORM  LACTATE TEST  IRONMAN  OPTIMIZING  LECTURES  RUNNING EXERCISES RUNNING TECHNIQUES POWER WATT   TRIATHLON COACH  SWIMMING  VIDEO ANALYSIS WKO4  CROSSBIKING TT

 

Tribikeruncoach - v/ Leif Lundstrøm - Fiilsvej 7 - 7500 Holstebro - Tlf.: 40156501  Mail: info@tribikeruncoach.dk