Travl august måned


Tribikeruncoach atleter har været i fuld sving i den sidste måneds tid.

Store præstationer ved Copenhagen Ironman og coach var også selv til start. Ved Fredericia 1/2 Ironman løb Tribikeruncoach stafet hold med sejren i suveræn stil. Sejre i flere lokale løbekonkurrencer bl.a. Tvis løbet og Lemvig løbet, på både herre og dame siden. I denne weekend tog Kristine sejren i Thise mini tri og Storåløbet fik Lotte og Michael suverænt stillet sig øverst på podiet i halv marathon løbet.

I den kommende måned ser vi frem mod Berlin Marathon, VM i enkeltstart Gran Fondo, Run to the beat, Videbæk triathlon mm.

Stort tillykke med alle de flotte præstationer


Udvalgte indlæg
Seneste indlæg

PERSONAL COACHING  TRIATHLON  DIET AND NUTRITION  RUNNING  BIKING  STRENGTH  TRAINING PEAKS  100% INDIVIDUAL  EAT TO PERFORM  LACTATE TEST  IRONMAN  OPTIMIZING  LECTURES  RUNNING EXERCISES RUNNING TECHNIQUES POWER WATT   TRIATHLON COACH  SWIMMING  VIDEO ANALYSIS WKO4  CROSSBIKING TT

 

Tribikeruncoach - v/ Leif Lundstrøm - Fiilsvej 7 - 7500 Holstebro - Tlf.: 40156501  Mail: info@tribikeruncoach.dk