Update september og planlægning

October 4, 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiden går mod efteråret og i denne tid overvejer mange et kommende coach forløb og typisk i denne tid, starter planlægningsprocessen op med det vigtigste atlet og coach møde. Her snakkes om målsætninger, program tilpasninger og vigtigst af alt det individuelle fokus for den enkelte atlet. Tiden går stærkt med planlægning af den kommende sæson samt træningsprogrammer. 

Selv går de kommende måneder med restitution, lystbetonet træning samt TRX og styrke træning. 

 

Tribikeruncoach atleterne har i September måned gjort opmærksom på sig selv og deres præstationer. Sejre i Skive triathlon, Videbæk triathlon, Personlige rekorder til Berlin Marathon samt København 1/2 marathon, To 2 pladser i Run to the beat 1/2 marathon. Endnu en gang tillykke og godt gået.

 

Yderligere har jeg i samarbejde med Holstebro Rejsecenter og Louise fra Eat to Perform fået stablet en fantastisk Tri Camp på benene i Skallerup 2016. Tri Campen er nu åben for tilmelding.

 

God sæsonplanlægning, nyd efteråret og god træning.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Udvalgte indlæg

Artikel fra magasinet TRIATHLON

August 18, 2015

1/2
Please reload

Seneste indlæg

October 19, 2017

March 27, 2017

December 1, 2016

Please reload

PERSONAL COACHING  TRIATHLON  DIET AND NUTRITION  RUNNING  BIKING  STRENGTH  TRAINING PEAKS  100% INDIVIDUAL  EAT TO PERFORM  LACTATE TEST  IRONMAN  OPTIMIZING  LECTURES  RUNNING EXERCISES RUNNING TECHNIQUES POWER WATT   TRIATHLON COACH  SWIMMING  VIDEO ANALYSIS WKO4  CROSSBIKING TT

 

Tribikeruncoach - v/ Leif Lundstrøm - Fiilsvej 7 - 7500 Holstebro - Tlf.: 40156501  Mail: info@tribikeruncoach.dk