top of page

Update september og planlægning


Tiden går mod efteråret og i denne tid overvejer mange et kommende coach forløb og typisk i denne tid, starter planlægningsprocessen op med det vigtigste atlet og coach møde. Her snakkes om målsætninger, program tilpasninger og vigtigst af alt det individuelle fokus for den enkelte atlet. Tiden går stærkt med planlægning af den kommende sæson samt træningsprogrammer.

Selv går de kommende måneder med restitution, lystbetonet træning samt TRX og styrke træning.

Tribikeruncoach atleterne har i September måned gjort opmærksom på sig selv og deres præstationer. Sejre i Skive triathlon, Videbæk triathlon, Personlige rekorder til Berlin Marathon samt København 1/2 marathon, To 2 pladser i Run to the beat 1/2 marathon. Endnu en gang tillykke og godt gået.

Yderligere har jeg i samarbejde med Holstebro Rejsecenter og Louise fra Eat to Perform fået stablet en fantastisk Tri Camp på benene i Skallerup 2016. Tri Campen er nu åben for tilmelding.

God sæsonplanlægning, nyd efteråret og god træning.


Udvalgte indlæg
Seneste indlæg
bottom of page