Selv Coach bliver testet


Ja, selv coach skal jo testes. Derfor har jeg maske på og det er ikke engang fasterlavn endnu. Men lidt uhyggeligt efter mine lukkede øjene at bedømme.

Jeg fik i fredags foretaget en Laktat og iltoptagelse - og udåndingstest, for at være klar til den kommende periode hvor mit fokus er at forbedre min nuværende løbe form.

Testen var en lettere klaustofobisk oplevelse med masken, men man vender sig relativt hurtigt til det fremmede element.

Testen viste af min AT tærskel rammes ved puls 164 samt at jeg lidt forhurtigt begynder at forbruge mine glykogen depoter i kroppen, derfor vil den kommende periode betyde ture med langsommere tempo for at stimulere min fedtforbrænding. Det mener Louise og min badevægt vist også er en god ide.

Denne periode opfordrer jeg altid mine atleter til at få lavet deres base test samt optimere eventuelle svage eller mindre stærke sider.

Skulle du være interesseret i laktattest, løbetekniske analyser mm. Lad mig hjælpe dig. Så får du præcise tal på din nuværende form og fremtidige optimerings muligheder.

HUSK RESULTS STARTS HERE


Udvalgte indlæg
Seneste indlæg

PERSONAL COACHING  TRIATHLON  DIET AND NUTRITION  RUNNING  BIKING  STRENGTH  TRAINING PEAKS  100% INDIVIDUAL  EAT TO PERFORM  LACTATE TEST  IRONMAN  OPTIMIZING  LECTURES  RUNNING EXERCISES RUNNING TECHNIQUES POWER WATT   TRIATHLON COACH  SWIMMING  VIDEO ANALYSIS WKO4  CROSSBIKING TT

 

Tribikeruncoach - v/ Leif Lundstrøm - Fiilsvej 7 - 7500 Holstebro - Tlf.: 40156501  Mail: info@tribikeruncoach.dk