Vind Start plads til Thor Beach Triathlon


Så er årets nytårs konkurrence på banen, med en fantastisk gevinst. Du kan ved at deltage i konkurrencen tagge en ven på vores facebook side, som du ønsker skal udfordres til en gratis start plads ved Thor Beach Triathlon 2016. Du deltager i konkurrecen på min facebook side. Du skal like siden, tagge en ven i kommentarfeltet og er mere end velkommen til at dele opslaget. Skynd dig ind på min facebook side. Konkurrencen kører til den 3.1 kl. 16.00. Godt nytår


Udvalgte indlæg
Seneste indlæg

PERSONAL COACHING  TRIATHLON  DIET AND NUTRITION  RUNNING  BIKING  STRENGTH  TRAINING PEAKS  100% INDIVIDUAL  EAT TO PERFORM  LACTATE TEST  IRONMAN  OPTIMIZING  LECTURES  RUNNING EXERCISES RUNNING TECHNIQUES POWER WATT   TRIATHLON COACH  SWIMMING  VIDEO ANALYSIS WKO4  CROSSBIKING TT

 

Tribikeruncoach - v/ Leif Lundstrøm - Fiilsvej 7 - 7500 Holstebro - Tlf.: 40156501  Mail: info@tribikeruncoach.dk