top of page

Har du ikke lige en træningsplan til mig?


Det hurtige svar og det folk oftest ikke vil høre er! Nej, det har jeg ikke, alle mine tilknyttede atleter får lavet deres programmer efter ønsker, deres ambitioner som er baseret på en indledende målsætnings samtale. Dette giver mig som coach en rette snor og vi bliver i fællesskab enige som samarbejdet og det røde linje.

Det vigtigste er at vi får lavet et SMART mål for den enkelte, samtidigt med at det fungere med tidshorisonten og forbruget den individuelle har tilrådighed i deres dagligdag.

Selvfølgelig har de fleste trænere nogle skabeloner som man kører udfra men den enkelte periodiserings, progression og tilpasning kommer på baggrund af nuværende nivaeu. Så et udgangspunkt for en atlet er at få testet deres formåen, herved har vi en baseline at arbejde udfra. Det kunne være både kliniske test som laktat test, vo2 max mm. Men ligeså vel test i deres træning indenfor den enkelte idrætsgren.

Min vigtigste opgave er at skabe overblik for mine atleter og viden omkring træning og grundlaget af hvorfor vi arbejder som vi gør. Det mener jeg skaber et den enkelte ikke bare træner for at træne, men får en forståelse om hvordan vi skaber udvikling. Vigtigst er dog at holde fast i den røde tråd samt skabe progression i de enkelte macro og microcyklus, den enkelte træning og fra sæson til sæson.

Ride On


Comments


Udvalgte indlæg
Seneste indlæg
bottom of page