top of page

Coach i vinter bade form og atlet aktivitet


Så lykkedes det endelig mig selv at komme til start i sæsonen 2016. Det har været en hård fødsel efter job skifte, lunge infektion. (i Kender selv alle de dårlige undskyldninger). Men i lørdags var DM serien i kort triatlon Ikast på listen. Og nej det var ikke helt den forårsdag vi alle drømte om. Jeg drømte mig ihvertfald langt væk på vej mod Ikast, i bilen med Dennis, da alarmen sagde glatføre (sker ved 3,5 grad).

Men når man nu siger til ens atleter uanset hvad så racer vi med det vi har på dagen og RIDE ON. Så er det jo bare om at komme afsted og det lykkedes mig endda at komme i forkert start heat, da race marshall. Råbte jeg skulle starte om 6 minutter, da stod jeg og hygge snakkede på vej mod T1 med cyklen. Så lettere stresset da jeg løb gennem T1, afleverede cykel og begyndte afklædningen i løb ind i svømmehallen med tasken på ryggen.

Overraskelsen var stor da jeg nærmede mig T1 på Boardman`en med kun 1 mand foran, tænkte enten var alle andre ag 18-39 punkteret, frosset til is på cyklen eller taget hjem? Men jeg løb hurtigt (læs alt er relativt) forbi og krydsede speaker zonen, og fik stor applaus da speakeren råbte at jeg var første herre i age group 50+. Så vidste jeg lidt hvad klokken havde slået.

Men en god dag (ikke tid) på kontoret og altid dejligt at se tri folket og ens atleter komme frem igen, selv med hue og venter på.

Siden sidst er sæsonen kommet godt i gang, mange Tribikeruncoach atleter har været i aktivitet nogle flere gange end andre. Præstationerne har været tilfredsstillende og når mine atleter er glade er, jeg i højt humør. Blandet andet flere PR til 10 km, halv og hel maraton. i Århus, DM 10 km, Herning løbet og Hamborg.

Jels Duathlon, Herning løbet og forårsdag i Thy fik tribikeruncoach atleter på sejres podiet. Den kommende periode giver fuldt run på Copenhagen maraton, powerman København, DM triatlon serien. Holstebro Triatlon, Pays DÀix og Barcelona 70.3 ironman.

RIDE ON


Udvalgte indlæg
Seneste indlæg
bottom of page