top of page

Happy Coach


Nu er jeg jo en sindig vestjyde (for det meste ;0) , men som billedet illustrere bliver jeg virkelig fyldt med glæde og lykke, når mine atleter opnår deres personlige målsætninger eller ender øverst på podiet. Men måler vi kun på resultat mål? Nej jeg måler altid på processer og processen undervejs. Så når en atlet sender mig en træningsstatus på et langdistance test løb samt egen vurdering af udviklingen i den aerobe løbe form. Bliver jeg intet mindre en Happy coach.

Når man samtidigt modtager disse ord for atleten ( er videregivet efter accept fra atleten)

Hej Leif.

Den her dag har jeg gået og glædet mig til i laaaang tid og endelig gave du lov til en lang løbetur igen. Glæden bestod i om du har rykket noget og det er noget jeg analysere/konkludere på jævnligt. Det VED jeg at du har forståelse for, noget med valuta for pengene og den slags.

Men der er ingen tvivl, du har rykket tingene til nye niveauer, så du er hver en krone værd.

Alligevel er det lykkes dig at snige forbedringer ind, som jeg virkelig har skullet tal knuse og evaluere på for at bekræfte at det virkelig er rigtigt hvor meget du egentlig har rykket. Og her kommer beviset:

Samtidigt viser det også hvordan man kan benytte data indsamling i sin træning.

1. Test løb i januar og nedenstående 2 test løb i Maj. Vejret, rute, påklædning og yder forhold var ens.

Test løb 1: 1.59 minutter, distance 25,3, gennemsnits puls 147 og pace 4,43.

Test løb 2: 1.50.31 minutter. distance 26,0, gennemsnitspuls 144 og pace 4,15.


Udvalgte indlæg
Seneste indlæg
bottom of page