top of page

Hvad motiverer og inspirere dig?


Det spørgsmål stiller man jo ofte sine atleter, i forhold til opstilling af SMART mål, så vi sammen kan sætte realistiske, ambitiøse men samtidig også opnåelige mål.

Dog er der jo mange som spørge den anden vej hvad motivere dig som person i din egen træning og i dit coach virke.

Jeg har qua min fysioterapeutiske uddannelse måske en anden indgangsvinkel på det anatomiske og fysiologiske plan. Mange veje fører til Rom. Jeg søger typisk den optimale løsning for mine atleter og kan godt lide at nørde i Bikefit, løbetekniske og løbe økonomiske effekter. Man kan jo lige så godt tage dem nemmeste vej til hurtigere pace og optimale arbejds forhold.

Yderligere er jeg Diplomtræner uddannet ved DIF og Dtrif. Jeg har altid søgt viden og ønsker at kunne kvalificere mig bedst muligt mht. uddannelse og kurser. Hvad fører det så til? Ikke sikkert det giver flere kunder i butikken end hvis jeg var et kendt navn (læs atlet) for det er jeg ikke, men det giver mig personligt et holde punkt at jeg ved at det videnskablige og fysiologiske tilgang jeg har og tager er i orden og valideret.

Selvfølgelig er egen erfaring godt og teori er ikke alt. Derfor søger jeg altid at udfordre mig selv med træningstiltag og eksempler, ved at have lavet den træning jeg forsøger at få andre til at lave.

Inspiration til træning kommer fra egen erfaring af hvad som fungere og ikke gør. Desuden er jeg meget viden begærlig og ser/læser stort set alt litteratur på mit felt. Al teori kan give input både litteraturen, atlet reflektioner og erfaringer. Træner kollegaer mm. Min fornemmeste opgave er så at finde det jeg tror på at effektuerer dette.

Sidst men ikke mindst er det meget motiverende for mig at være med til at udvikle, rådgive, støtte og forhåbentligt lave progression for andre. Og så er godt selvskab med glade mennesker og atleter da absolut en tricker ;0)

Men sæsonen er i fuld sving overalt i Danmark og Europa så nu er det bare om at give den gas både til træning og konkurrence.

Ride On - Power On


Udvalgte indlæg
Seneste indlæg
bottom of page