top of page

Udfordringer som coach


Processen med at coache forskellige atleter er for mig personligt uhyre interessant. Alle mennesker er forskellige dette være sig i sine behov, ambitioner, fysiske egenskaber og dagligdags færden.

Min primære omgave er at lytte til og forstå netop den enkeltes værdier og drive. Dette gør tribikeruncoach altid ud fra personlige samtaler face to face, hvilket giver atleten mulighed for at fortælle om hvad de ønsker og drømmer om.

Samtidigt er det muligt for mig at fortælle om filosofien bag tribikeruncoach for en sådan er der selvfølgelig også, så min opgave er at informere om præmissen for at kunne indgå et partnership til atleterne så de ved præcist hvad jeg tilbyder, hvad de kan forvente men også hvad de kan forlange af mig som coach. Denne forventnings afstemning mener jeg er noget af det vigtigste i samarbejdet denne sætter handleplaner for vores fælles målsætninger.

Netop forskellen fra den enkelte atlet til de anden gør altid at jeg som person bliver udfordret på den gode måde både personligt men også i min planlægning af træningen.

Sæsonen 2016 nærmere sig så småt sin afslutning, men stadig store mål med Hawaii ironman, Mallorca Ironman, Berlin Marathon, Amsterdam Marathon. Men samtidigt ser jeg sammen med mange gengangere og nye atleter frem mod sæsonen 2017 som er i proces.

Bring it on.


Udvalgte indlæg
Seneste indlæg
bottom of page