top of page

Løbeteknik

 

Derfor skal du lære at løbe

 

Rigtigt mange løbere oplever at blive skadet midt i et træningsforløb. En løbeskade er vel nok løberes største udfordring i forhold til at fastholde et langvarigt træningsforløb og opnå forbedringer. Bedst som det går godt med træningen, så sætter en løbeskade en brat stopper for det hele.

Enten så mister du helt motivationen til at løbe, eller også bliver du sat tilbage i din træning og må starte op på et lavere niveau og så bygge formen op på ny.

 

En anden stor udfordring for mange løbere er, at de oplever løbetræningen som værende hård og belastende for kroppen. Dette hænger sammen med, at de løber på en ineffektiv måde, hvor de dels bremser sig selv hver gang de lander ligesom de bruger unødvendig energi på at bevæge sig forkert.

 

Grunden til skaderne og oplevelsen af at løb er hårdt og belastende er, at vi ikke har lærtat løbe.

 

Ved at arbejde med løbeteknik og lære at løbe på den” rigtige” måde så kan du:

  • Minimere risikoen for at blive løbeskadet

  • Opleve at løb er let, “frit” og helt uden belastning

  • Fjerne muskelømhed og undgå trætte ben

  • Forbedre dine tider

  • Blive gladere for at løbe

  •  

For at lære at løbe er det vigtigt at vide, hvad det er der skaber fremdriften, og gør at vi kommer fremad.

 

Løbeteknik praktisk

Starter med en videoanalyse af nuværende løbestil, hvorefter man instrueres i forbedringer og optimering af løbestilen. Du vil lære teknikøvelser og få undervisning i at løbe med den optimale teknik. Jeg gør meget ud af, at man selv får en forståelse og fornemmelse af teknikken, så det ikke bare er en øvelse der skal laves. Det praktiske slutter desuden også af med videooptagelse, så man visuelt har et billede af hvordan forbedringerne ser ud.

 

Pris: 750 kr.

 

Opfølgning: 400 kr. pr. træningssession.

bottom of page