top of page

Missed Workout - What to do?


Missede du en træning i dag, denne uge eller flere den sidste måned?

Hvad skal jeg gøre? Jeg har det personligt svært ved ikke at være lidt skuffet over mig selv og føle lidt skyld. Men hvem føler jeg skyld over for?

Jeg er min egen træner og herre, jeg har kun mig selv og mine præstationer at stå på mål for. Men rent fysisk og psykisk især føler jeg mig altid bedre tilpas hvis jeg har været lidt aktiv i dagen løb. Dog skal det siges at jeg med årene er blivet bedre til at cope med min psyke og tænker mere rationelt. Men hvad siger du til dine atleter eller folk som spørger om gode råd?

Der vil komme dage eller perioder i årets løb hvor sygdom, skader, familie forpligtelser eller motivationen på dagen ikke er tilstede.

Misser man en træning, ser jeg helst ikke at man f.eks på uge planen sidste dag forsøger at presse en ekstra træning ide, det er sjældent særligt effektivt og vil typisk føre til at det større load påvirker den kommende træningsdag.

Så et simpelt svar et at gå videre i planen, glemt det missede og i stedet fokusere på næste dag og præstere dit bedste på dagen. Ingen enkelt dags træning skulle påvirke din effektivitet i den næste dags træning.

Det er dog klart at sker det uge for uge at flere træniger bliver vanskelige at overholde enten ens planlagte time antal, distance eller tids volume, så skal man stoppe op og foretage en evaluering af planen og ens egen tilstand.

Husk vi skulle gerne have det godt med det vi laver og som udgangspunkt have flest mulige gode oplevelser.

RIDE ON


Comments


Udvalgte indlæg
Seneste indlæg
bottom of page