top of page

Ironman Coach Blues ;0)


What a weekend, what a blast . This is what coaching is all about

Denne weekend har budt på det største antal tribikeruncoach atleter til start ved ironman event. Denne gang i Kalmar og København. 15 i alt og der har været gang i butikken.

Så kender i det at man lige rammes efterfølgende store begivenheder i vores liv. Rammes i den forstand at kroppen og hovedet er lidt svært at trække i gang en mandag morgen ;0)

Men er det ikke bare menneskeligt at vi ofte i vores livs cyklus bygger tingene op i perioder og når det så effektueres at der kommer et lille vacum efterfølgende.

Weekenden bød på det som jeg som coach syntes er det, som coaching drejer sig om. Det var en udsøgt fornøjelse at være tilstede på dagen for ens atleter som har lagt kræfter i hver deres projekt.

Nogle med drømmen om at gennemføre, andre med tidsmål eller placeringsmål.

Weekenden bød på hele paletten. Det er så fedt at opleve folke glæde, tåre og drømme på en og samme dag. Tomrummet er kommer nu bare fordi dette var endnu en kulmination på et fantastisk år. Men året går videre. Atleter kommer og går. Alle giver noget fra sig og det er bare om at man udnytter chancen og suger til sig.

Tak til alle for at i tog mig med til festen. Den var fantastisk, den var vild og mindede om en rutjebane tur.

Ups and downs but in the end we enjoyed the ride ;0)


Udvalgte indlæg
Seneste indlæg
bottom of page