Søg
  • Leif Lundstrøm

Walk as you talk


Hvad betyder dette egentligt for mig som coach?

Min filosofi er at jeg ikke benytter træningspas eller ideer som jeg ikke selv har afprøvet.

Vigtigheden for mig igennem egen praktisk erfaring kombineret med min teoretiske viden og baggrund. At afprøve og teste teorien i real life.

Oftere ændre ting sig fra et notat på papir eller i Trainingpeaks. Netop derfor mener jeg at egen erfaringen har stor betydning for mig som coach.

Ofte er det i disse test at jeg får nye ideer og inspiration til ændringer, nye metoder og desuden er det for mig ofte egen motivation i min egen træning.

Så tankegangen er lad være med fortælle andre hvad og hvordan de skal gøre, hvis du ikke selv vil gøre dette.

Motivationen for mig i denne lidt mørke tid er ofte træning med et vist fokus eks. 1 times Kraft ausdauer på hometraineren. Fælles træning med Holstebro triatlon klub hvor jeg er fungerende cheftræner eller trænings aftaler med mine individuelle atleter i Tribikeruncoach.

Hvem vil ikke springe ud af sengen i lørdags kl. 7.15 efter fredagens julefrokost for at løbe 10 x 800 meter test løb ;0)

I aften vil jeg i øvrigt få inspiration af Darren Smith top international triatlon træner på DTRIF diplomtræner uddannelse, hvilket jeg ser meget frem til.

Så husk din december motivation og Walk the talk.


92 visninger

PERSONAL COACHING  TRIATHLON  DIET AND NUTRITION  RUNNING  BIKING  STRENGTH  TRAINING PEAKS  100% INDIVIDUAL  EAT TO PERFORM  LACTATE TEST  IRONMAN  OPTIMIZING  LECTURES  RUNNING EXERCISES RUNNING TECHNIQUES POWER WATT   TRIATHLON COACH  SWIMMING  VIDEO ANALYSIS WKO4  CROSSBIKING TT

 

Tribikeruncoach - v/ Leif Lundstrøm - Fiilsvej 7 - 7500 Holstebro - Tlf.: 40156501  Mail: info@tribikeruncoach.dk