top of page

Glædelig jul og nytår


Julen nærmer sig så småt og tiden er kommet til at reflektere over året som er gået, nyde eventuel ferie og selvfølgelig give sig lov til at stikke hånden dybt i konfekt skålen. HVAD MÅ MAN DET!!!

Ja selvfølgelig, vi bliver ikke altid tilfredstillede af klidevand og hvedeklid. Samtidigt er det jo ikke mellem jul og nytår vi bliver fede, men mere i den melem liggende periode.

For de fleste atleter falder friheden fra arbejde sammen med lidt mere afdæmpet træning mængde, det er nu tilladt at lade batterierne op og koble hovedet fra. Et eksempel kunne være ikke at køre specifikt program men rulle en tur med gutterne, ikke kigge på watt måler, eller gå en tur skoven med ungerne. Lad lysten præge dig.

Denne strategi forsøger jeg at overføre til tribikeruncoach atleter, det handler altid om den rette balancen mellem belastningen i træningen, vores dagligdag og familie liv. Vores træning kan ikke altid være "skide sjovt" men den skal gerne motivere og drive os fremad ellers bliver det en barriere på et eller andet tidspunkt. Dog skal vi udfordres tilstrækkeligt i træningen til at vi nedbryder grænser og progressivt bevæger os fremad mod målet. I sidste ende handler det meget om det mentale aspekt "HOW BAD DO YOU WANT IT" (hvilket i øvrigt er en fremragende bog af Matt Fitzgerald).

Hvor meget kan vi forbedre os er individuelt, og afhænger af det enkelte individ. Vi er kun begrænset af det grænser og barrierer, vi skaber for os selv.

Lidt at tænke over i juleferien, Men husk nu at nyde tiden og tænde lys for hinanden.

Nyd ferien, træningen og give den gas med ris a`almanden, konfekten og flæskesværen.

Slutteligt vil jeg ønske jer alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår.


Udvalgte indlæg
Seneste indlæg
bottom of page